Open Site Navigation

PROJECT

SIZE

BUILDING

STATUS

Residential

2100 sqm

Alam Sutera, Jakarta

Under Construction

LV House is centered around an enormous light well. Upon its entry from the garage, we are welcomed by a reflecting pond. We are required to cross the bridge to enter the main foyer.


Prepare yourself to experience a dramatic entrance as we entered the house on the 1st floor, made with a suspended glass bridge with a glass pool as its ceiling. From this entrance, guests are led through a light-filled tunnel that leads up to the glass panoramic lift at the end. Behind each marble wall on the right and left sides, the private and public areas become equally separated, connected by the bridge.


The swimming pool at the back connected directly to the open living room creates a continuous view from the indoor to the outdoor area. The luxurious feel from the lighting effects and natural elements from the vertical garden blends perfectly.


LV HOUSE

LV

HOURS

Monday - Friday

8.30 AM - 5.00 PM

Saturday

8.30 AM - 2.00 PM

By Appointment Only

OFFICE

Mawar 43C

Surabaya, 60262

East Java, Indonesia

kantorgunawangunawan@gmail.com

Whatsapp

Mail

Instagram

Facebook

GXG

Gunawan x Gunawan,

A Residential Arm of Bgnr Architects.

Copyright Gunawan x Gunawan 2021

Planning your future home? Our team will be more than happy to consult

EMAIL SENT